SEO/PPC Studentermedhjælper – Internationalt Konsulenthus

Har du lyst til et studiejob, hvor du får mulighed for at udvikle egne kunder men samtidig tage en tur ned foran Bøgescenen på Smukfest sammen med alle dine kollegaer? Så vil du elske mulighederne ved Novicell som studentermedhjælper.

Novicell er et konsulenthus af en ganske særlig international kaliber. Det gælder både faglig produktivitet og socialt fokus, hvad angår personalet.  De cirka 200 medarbejdere, rådgiver og har kompetencer indenfor digital strategi, softwareudvikling, online markedsføring, business intellegence, digitalt design, service og hostingaftaler og enterprise e–commerce. Kort sagt vil du komme tættere på online forretningsudvikling.

Novicell er et sted, hvor der er plads til faglig nysgerrighed og idésparring. Det er et krav, at man har ja-hatten på, når det kommer til at være nytænkende, og det ses hellere end gerne, at både studentermedhjælpere såvel som fuldtidsansatte udfordrer normerne gennem kreative løsninger. Som studerende, vil du blive del af et team med stærkt samarbejde og sammenhold på tværs af afdelinger, så du vil få indsigt i hele den digitale verden. Her falder du og slår dig, lærer af det, og kommer stærkere ud på den anden side. Du vil hurtigt opdage at dine kollegaer bliver din anden familie, og sociale arrangementer er i høj kurs. De kan simpelthen ikke undvære hinanden, og det har de heller ikke lyst til - Så fedt er det nemlig at arbejde hos Novicell.

Målet er, at det skal være lærerigt og sjovt at møde på arbejde, hver dag!

Du får den bedste arbejdsplads:

  • Novicell interesserer sig for dig og din personlige samt faglige udvikling
  • Du vil løbende få større ansvar og mulighed for rådgivning af spændende kunder
  • Mulighed for på længere sigt at arbejde med inbound marketing og/eller digital strategi
  • Stor fleksibilitet og frihed omkring dine studier
  • Novicell arrangerer bl.a. Smukfest-tur, sportsaktiviteter og mandagsmorgenmad for samtlige ansatte

Dig som nyt talent i Novicell:

  • Interesse for at løfte kunders forretning online
  • Basiskendskab til Adwords, SEO og/eller SEM/PPC annoncering
  • Flittig, udadvendt og dataminded
  • Nyder en god blanding af datahåndtering og kunderelationer
  • Er ikke bange for at begå fejl, men lærer af dem

 

Vores fokus er i Search Engine mode og rettet imod den helt rigtige kandidat til en spændende stilling, som kræver interesse for digital rådgivning og kundekontakt. For at søge stillingen ansøg via nedenstående link.