Ledige praktikpladser

Vi tilføjer løbende nye ledige praktikstillinger, fra virksomheder der leder efter studerende som dig. Praktikperioden vil vare mellem 3-6 måneder, og du vil i din praktikperiode får SU. Uanset om du søger en praktikplads inden for web- og kommunikationsbranchen, IT eller noget helt tredje, så hjælper Opia med at finde den rette praktikplads til dig. Husk at holde dig opdateret her på siden og på de sociale medier.

Ved at være praktikant hos en virksomhed, og arbejde med noget studierelevant, får du en enestående mulighed for at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed. Du kommer til at bidrage med nyeste viden, kompetencer og nye øjne på virksomheden, hvilket giver stor værdi til virksomheden og dig selv som studerende. Læs eventuelt vores cases fra studerende der har været i praktik eller i studiejob gennem Opia.

Opia Headhunting hjælper med rekruttering af alle typer af studerende fra universiteter, erhvervsakademier og andre videregående uddannelser. Med en relevant praktikplads, får du forbedret dine personlige kompetencer. Derudover bliver dit personlige CV også forbedret.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?
Tilmeld dig vores CV-bank, og kom forrest i køen til fremtidige ledige stillinger.