KOMMUNIKATIONSTALENT TIL VALUE IMPLEMENTATION

Arbejdsplads: Colibo A/S
Lokation: Margrethepladsen 3, 8000 Aarhus C
Stilling: Fuldtid praktikstilling 4-6 mdr.

Du vil blive bindeleddet mellem produkt og bruger – du vil være i stand til at forklare hvordan Colibo Intranet fungerer, hvordan man integrere det i diverse IT-systemer og hvordan det skaber værdi for organisationer.

Colibo

Virksomheden arbejder med både private, offentlige, globale og lokale kunder, og deres produkt er kendt som et intuitiv og brugervenlig intranet hvilket hjælper kunder løse daglige udfordringer, forbedre intern kommunikation og udbrede arbejdsrelateret viden. Colibo Intranet bringer organisationer sammen.

Customer Success Team
Du vil blive i stand til at genkende forskellige behov og problemstillinger i adskillige virksomheder, i forskellige brancher og du vil blive en del af løsningen. Hver dag vil der være nye ting at lære, dine opgaver vil variere fra workshops, undervisning, undersøgelser, kunde events såvel som E-learning moduler til Colibo customer universe. Du vil få en unik chance for at arbejde selvstændigt, men med styrke og viden fra et ambitiøst team bag dig.

Din profil:
• Flydende i dansk, såvel som engelsk, både i tale og skrift.
• Teamplayer som kan arbejde med selvstændige opgaver og ansvarsområder.
• Du er i stand til at fordybe dig i en opgave og du trives i et hurtig arbejdsmiljø.
• Uddannelse indenfor kommunikation, organisationsudvikling eller IT.

Du vil opleve:
• En unik chance for at give organisationer rådgivning omkring implementering af Colibo Intranet i organisatorisk og kommunikativt perspektiv.
• indflydelse på dine egne opgaver og læringskurve, så hver dag bliver spændende.
• Feedback and konstruktive dialoger til fordel for at udvikle dine evner og kompetencer.

Har du hvad der skal til?
Kan du se dig selv i et team med store internationale ambitioner? Tøv ikke med at ansøge nu. For mere information omkring Colibo gå til hjemmesiden http://www.colibo.dk.

Ansøgningsfrist: 20 november 2017