Persondata-politik

Persondatahåndtering – Opia
Denne personoplysningspolitik er til for at du som bruger af sitet Opia Headhunting IVS og videre opiaheadhunting.dk, kan føle dig sikker angående de informationer du vælger at dele med os. Når vi her taler om informationer, mener vi oplysninger som i værste fald kan ende i identitetstyveri.

Når vi modtager informationer fra dig (herunder navn, e-mail, adresse, billede, cv og ansøgning indeholdende personlig information), behandler vi det med yderst varsomhed. Respekt, etik og fortrolighed er derfor allerhøjeste prioritet hos os.

Vi deler ikke personlige informationer fra nogle af vores ansøgere med tredjepart, med mindre det minimum falder ind under et af nedenstående punkter:
1. Det har relevans for den arbejdsgiver, du har søgt arbejde hos
2. Skriftlig retskendelse om udlevering af data
3. Hvis det kræves i forhold til gældende lovgivning

Opia Headhunting IVS har endvidere ikke til hensigt hverken at sælge eller leje personlige informationer fra vores brugere ud, og ville i givet fald kun kunne effektueres ved skriftlig samtykke fra berørte brugere af vores hjemmeside.

Du har til enhver tid som informationsgiver mulighed for dataportabilitet, at få indsigt i hvilke oplysninger du tidligere har givet os og rette i dem. Du er derudover også forbeholdt retten til at få dine data slettet.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål til ovenstående eller at få indsigt i dine opbevarede data, skal du være velkommen til at tage fat i Opia Headhuntings databeskyttelsesrådgiver (DPO) på aa@opiaheadhunting.dk.

Dine personlige informationer bliver i øvrigt altid opbevaret i forhold til gældende databeskyttelsesforordning.