Vores værdier:

Mennesket er ikke bare en facade bygget op af karakterer og uddannelse. Vi tror på at hvert individ er enkeltstående, og at dette betyder det rette match også er unikt. Vores analyse baseres grundlæggende på personlighed, hvorefter vi bygger ovenpå identiteten med karakterer, erfaring og meget mere. Vores metoder og processer er derfor jordnære og menneskelige med stort fokus på det rette match på virksomhedens miljø og kandidatens personlighed.

Vores mål:

Vores kunder vil altid modtage den aftalte service, til den aftalte pris og inden for den aftalte tid. Vi arbejder udelukkende med områder hvor vi kan levere den højeste service og kvalitet. Vores kunder får vores fulde fokus, og vi går gerne den ekstra mil for at nå jeres mål og ønsker.

Vi  er et nystartet firma med store ambitioner, og vores mål er at blive et af Danmarks førende rekrutteringsbureauer inden for studentermedhjælpere og praktikanter. Vi har valgt at specialisere os og gøre det vi er bedst til – derved får du mulighed for at gøre det du er bedst til. Vi mener at sammenkoblingen af studerende og virksomheder er vigtigt. Studerende har brug for erhvervserfaringen, men virksomhederne har også brug for de studerendes kreative og nytænkende mindset. Vores mål er derfor at matche disse parter sammen på bedste vis.


Omtalt i:

Lokalavisen-rekruttering
Delfinen-rekruttering
Omnibus-rekruttering
Stiftstidende-rekruttering